SÅDAN FORDELES PENGENE

Nedenfor kan i se præcist hvordan pengene fordeles

Hvad går pengene til?

Alt overskydende går én gang årligt til vores nøje udvalgte kræftrelaterede modtager. Vi sætter stor ære i at sætte os ind i tingene, og vælge en modtager hvor vi ved at modtagerne vil få størst mulig glæde af donationen, og hvor administration og lignende fylder mindst muligt.

Hvordan fordeler vi pengene?

Fodbold Mod Cancer rejser penge på flere måder. Men hvordan vi rejser dem er ikke ligeså vigtigt som hvad de går til, og det er meget vigtigt for os at folk ved hvad deres penge går til når de på den ene eller anden måde vælger at spytte penge i vores kasser.

Velgørenhed – 80 %

Langt størstedelen af alle de penge vi rejser, går til vores årligt nøje udvalgte modtager.

Fodbold Mod Cancer – 15 %

Der skal selvfølgelig også en slat penge til at køre en organisation som Fodbold Mod Cancer. Der kommer til at være masser af events og lignende, og selvom vi stræber efter at sponsorere og samarbejdspartnere vil dække det meste af omkostningerne for disse, så kan vi ikke regne med at det bliver helt omkostningsfrit for os. Denne post går derfor til at sørge for at vores events vil blive en realitet.

Buffer – 5 %

Når der drives en non-profit velgørenhedsorganisation kan der opstå situationer, hvor man bliver nød at dykke i lommerne og finde lidt ekstra kapital frem. Det er det som en buffer er til for, sådan at vi i tilfælde af f.eks overskridelse af eventbudgettet kan finde det nødvendige frem, så det vi gerne vil stable på benene kan blive en realitet.