TRANSFERMAKED

Er det dig vi spejder efter?

I modsætning til så mange andre steder i fodboldverden, så er Fodbold Mod Cancers transfermarked altid åbent, og vi har altid en spejder eller to på udkig efter nyt potentiale. Men skulle vores spejdere have overset dig, så råb højt og gør opmærksom på dig selv!

Hos Fodbold Mod Cancer har vi altid plads til frivillige, hvis du er lavet af det helt rette stof. Overblik, ansvar, kreativitet, gå-på-mod, engagement… Besidder du én eller flere af disse kvaliteter, så er det sgu da dig vi mangler.

Hos os vil du blive en del af et kreativt og engageret hold, som brænder helhjertet for at gøre livet bedre for andre. Du kan være med til at gøre en forskel for andre, og samtidig kan du få dig én på opleveren og måske få nogle nye kompetencer med i sportstasken.

Men hvad vil dine opgaver på banen så være? Hos os er der ret simple krav… Du skal hjælpe med at få maskinen til at køre rundt, engagere dig i planlægningen og udførelse af udvalgte events, samt eventuelle opgaver på de sociale medier.

Er det dig vi mangler? Så udfyld nedenstående og send os en besked, og så tager vi et kig på om vi skal tilbyde dig kontrakt hos Fodbold Mod Cancer.